• 0229-502000
 

Eerste kandidaten voor huisvestingstraject

  |   home

Waar we voor sommige standplaatsen al snel sollicitanten moesten teleurstellen, blijkt het in de regio Midden-Brabant juist een hele uitdaging te zijn om nieuwe collega-chauffeurs te verwelkomen. Wat doe je dan, als er genoeg goede kandidaten zijn, maar de reisafstand naar de vestiging te groot is? Dan bedenk je een oplossing! En dus sloegen we deze week een nieuwe weg in: het werven van trailerchauffeurs in verder gelegen regio’s voor werk in Brabant.

De eerste inloopsollicitatie speciaal voor deze doelgroep, gisteren in Veendam, overtrof onze verwachtingen. Maar liefst zestien enthousiaste mensen kwamen kennismaken met Simon Loos. In een informeel gesprek maakten we kennis met elkaar, en konden we ze alles uitleggen over bijvoorbeeld de huisvesting en de reiskostenvergoeding. Begin volgende week start het vervolgtraject met zes van deze kandidaten.

Zoveel enthousiasme vraagt natuurlijk om een vervolg, dus organiseren we woensdag 8 februari opnieuw een inloopsollicitatie in Veendam. Iedere trailerchauffeur die geïnteresseerd is om te komen werken bij Simon Loos in Midden-Brabant, is dan van harte welkom om een kopje koffie met ons te komen drinken. Binnenlopen, kennismaken en (als je wilt) direct solliciteren! In de weken erna willen we dit ook in andere plaatsen doen waar goede chauffeurs minder makkelijk een toffe baan kunnen vinden.

Overigens gaan de wekelijkse inloopsollicitaties in Veghel, Tilburg en Hendrik-Ido-Ambacht ook gewoon door. En natuurlijk kun je ook altijd even bellen (0229-502010) of mailen (hr@simonloos.nl) voor meer informatie of een directe sollicitatie.

PS: benieuwd hoe onze collega’s het ervaren om te werken bij Simon Loos? Dan hebben we hier een paar leuke interviews voor je.