• 0229-502000

Is het je droom om trailerchauffeur te worden? Dan is ons Les met Loos-programma misschien wel iets voor jou! We bieden je dan niet alleen slagingsgarantie (voor een vast bedrag) maar ook nog eens een dubbele baangarantie!

Ben je enthousiast, zijn er opleidingsvacatures in jouw regio, en voldoe je aan de basiseisen voor het opleidingstraject? Meld je dan aan voor één van onze informatie-avonden. Je krijgt dan alle ins-en-outs over ons Les met Loos-opleidingstraject en je kunt kennis maken met Simon Loos als werkgever.

PS: ook als je al eens eerder een STL-informatie-avond hebt bezocht, is het toch nodig dat je eerst een Simon Loos-bijeenkomst bezoekt. Ben je ook al geslaagd voor de STL-testdag? Bel of mail ons dan eerst even, dan kijken we samen of je misschien eerder in kunt stromen.

Ik meld me aan voor de info-avond op*


Naam*


Woonplaats*


E-mailadres*


Wij gaan - altijd - zorgvuldig om met (persoons)gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.

.

Je kunt je alleen aanmelden voor de Les met Loos-informatie-avond als je voldoet aan de basiseisen voor het opleidingstraject.


Na het versturen van je aanmelding mailen we je een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet gekregen (ook niet in je spambox)? Neem dan even contact met ons op.