• 0229-502000
KOM OOK BIJ DE FAMILIE!

Stap binnen in onze bijzondere 1.000e Mercedes-Benz!

Kom bij de familie!

Stap binnen in onze bijzondere 1.000e Mercedes-Benz!

BIJZONDER & UNIEK

Een unieke verlengde cabine – opgebouwd uit een BigSpace en GigaSpace -, een luxe tailormade interieur, een sleep-as met boogielift en een 13 liter 6 cilinder motor met 480 pk: wat een beauty is deze speciale 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos!

De truck gaat aan de slag voor Bulktransport, waar ‘ie met zijn schuifschotel alle soorten bulkopleggers hebben kan. Vaste chauffeur Wil gaat ‘m vol trots rijden. Een prachtige waardering voor zijn ruim veertig jaar trouwe dienst! Natuurlijk zijn dit soort bijzondere trucks ook bij ons niet aan de orde van de dag, maar we hebben wel gewoon écht fijne jobs voor iedereen die graag bij een professionele, sociale en stabiele werkgever zijn pensioen wil halen. Check hier onze vacatures!

GROEI MET ONS MEE

word chauffeur bij Simon Loos!

Als chauffeur bij Simon Loos heb je het goed voor elkaar, met volop mogelijkheden in bijvoorbeeld het soort werk en aantal uren. Omdat we echt geloven in ‘samen op weg’, is alles natuurlijk ook altijd prima geregeld (zoals je salaris, secundaire voorwaarden met reiskostenregeling, opleidingen en mooi materieel). 

Kom je ook bij de familie? Met 35 standplaatsen is er altijd wel een fijne job bij jou in de buurt.
We horen graag van je: solliciteer eenvoudig op een van onze vacatures of stuur een mailtje naar werken@simonloos.nl.

Bekijk alle chauffeursvacatures
Martijn Kuipers
Martijn Kuipers