Contact hoofdkantoor


Tender 2, 1687 JB Wognum
Postbus 15, 1687 ZG Wognum

Tel.: 0229 - 50 20 00
info@simonloos.nl

Chauffeur vacatures

“Samen op weg naar het beste transport: daarvoor is Simon Loos altijd op zoek naar goede chauffeurs.

Door onze diversiteit aan klanten en producten zijn er veel verschillende mogelijkheden in de uitvoer van je werk: bakwagen- of trailerchauffeur, fulltime, parttime, alleen in het weekend, alleen ’s nachts, meerdaagse ritten of bijvoorbeeld als oproepchauffeur.

Wil je aan de slag als chauffeur bij Simon Loos? Bekijk dan hieronder de meest actuele vacatures per standplaats. Onder de lijst met vacatures vind je meer informatie over de verschillende transportonderdelen.

NB: op dit moment bieden we helaas geen opleidingstrajecten aan om je C-rijbewijs te halen. Er zijn soms wel vacatures voor bijrijders!”


 

Beneluxtransport

Als chauffeur Benelux vervoer rijd je afwisselend complete- en deelpartijen in de Benelux. Onderweg worden weer vrachten geladen met uiteenlopende bestemmingen. Hierdoor komen overnachtingen voor. Je vervoert een verscheidenheid aan goederen vanaf leveranciers naar groothandels en distributiecentra. Het betreft uiteenlopend van koel- en vriestransporten tot transporten met glas en bouwmaterialen. Door deze variatie is geen dag hetzelfde bij Simon Loos; elke dag is weer een nieuwe uitdaging.

Voor het Benelux vervoer hebben wij de volgende vacatures:


 

Bulktransport

Het bulktransport van Simon Loos is het transport van los gestorte goederen. Veelal zijn
dit grondstoffen voor de food sector. De transporten hebben naast bestemmingen in Nederland ook bestemmingen in diverse landen van Europa. Je bent daardoor regelmatig de hele week van huis. Er zijn verschillende standplaatsen in Nederland maar de planning wordt centraal geregeld vanuit de hoofdvestiging te Wognum.


Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze groep beschikbaar.

 

Containertransport

Op de locatie Gorinchem houden wij ons bezig met het vervoer van zeecontainers in alle soorten en maten. In Rotterdam en Antwerpen zijn de grote terminals te vinden waar de
containers op- en afgezet worden. Vervolgens wordt er geladen en / of gelost in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Meerdaagse ritten komen dus ook voor. Het wagenpark is volledig afgestemd op het vervoer van zeecontainers, is modern en wordt goed onderhouden.

Voor het containertransport hebben wij de volgende vacatures:


Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze groep beschikbaar.

 

Drankenlogistiek

Vanuit de productie locaties van onze opdrachtgevers in Zoeterwoude, Bunnik, Den Bosch en Lieshout voeren wij rechtstreekse transporten van bier en frisdranken uit naar groothandels en distributie centra van grootwinkelbedrijven in het hele land. Bij deze afleveradressen wordt meestal weer fust retourgeladen. De transporten worden uitgevoerd met trekker/opleggers combinaties voorzien van geautomatiseerde laad- en lossystemen. 


Voor Drankenlogistiek hebben wij de volgende vacatures:


Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze groep beschikbaar.


Winkeldistributie

Vanuit de verschillende landelijke Distributie Centra van onze opdrachtgevers rijd je dagelijks regionale ritten naar winkelfilialen. Het betreft hier gekoeld en ongekoelde transporten van rolcontainers en er is laad- en loshulp aanwezig. Volgens een rooster wordt er ook op zaterdag gereden. Hiervoor heb je een dag in de week roostervrij. Ook zijn er mogelijkheden om een, twee, drie of vier dagen te werken. Door de schematische rittenplannen zijn de begin – en eindtijden ruim van te voren bekend.


Bekijk hier onze videopresentatie over winkeldistributie.

Voor de winkeldistributie hebben wij de volgende vacatures:


 

Oproepchauffeur

Op al onze vestigingen kunnen wij regelmatig oproepchauffeurs inzetten. De aard van de werkzaamheden, die per vestiging verschillen, worden onder de vestigingsplaats aangegeven. Onze dienstverlening vindt 7 dagen van de week vol continue plaats. Een oproepchauffeur bij Simon Loos heeft dan ook volop keus in het bepalen van de werktijden.


Er zijn op dit moment geen vacatures voor deze groep beschikbaar.